STILLINGSUTLYSNING DANSKE BANK

Analytikere – Corporate Finance

Vi i Danske Bank søker etter ambisiøse analytikerkandidater til vår satsing på Corporate Finance. Er det deg?

Danske Bank Corporate Finance er en ledende nordisk rådgiver på fusjoner, oppkjøp og egenkapitaltransaksjoner. Vi kombinerer god forståelse av det nordiske kapitalmarkedet med et omfattende utvalg av finansielle løsninger som tilbys av Danske Bank-konsernet. Corporate Finance-teamet består av mer enn 60 erfarne medarbeidere i Oslo, London, København, Stockholm og Helsinki.

Som analytiker hos oss vil du, som en del av vårt team, delta i vårt arbeid med fusjoner og oppkjøp, kapitalmarkedstransaksjoner og finansiell rådgivning til ledende industrielle og finansielle aktører i Norden. Arbeidsoppgaver vil inkludere selskaps- og industrianalyse, verdsettelse, samt utarbeidelse av presentasjoner, prospekter og liknende. Vi jobber i nært samarbeid med våre kolleger i Norden og i London, samt med andre avdelinger innad i Danske Bank og vårt internasjonale partnernettverk.

Vi søker kandidater med ett år igjen av relevant utdanning. For eksempel siviløkonom, sivilingeniør eller tilsvarende med gode akademiske resultater. For å kunne lykkes i rollen mener vi at du er analytisk av natur og trives med å jobbe i et hektisk arbeidsmiljø. Du har sterk interesse for finans og er ambisiøs, lærevillig og ansvarsbevisst.

Søk her: https://danskebank.no/nb-no/om-banken/karriere/soke-jobb/Ledige-Stillinger/Pages/JobShow/12617/

Skrevet i -