Lyst til å være studenpraktikant i Warszawa?

Ambassaden i Warszawa lyser nå ut praktikantstillinger for høsten 2018 og våren 2019, med varighet på inntil 6 måneder.

Utviklingen i Polen er høyt på den politiske dagsorden i dagens Europa. Med sin størrelse og beliggenhet er Polen midt i smørøyet hva gjelder sikkerhetspolitikk, økonomisk og politisk utvikling i Sentral/Øst-Europa, NATO og EU. Midt i en moderniseringsprosess og med en politisk utvikling preget av reformer og reformforsøk innen bl.a. rettsvesenet, er det som skjer i Polen særlig viktig også sett med norske øyne. Polen og Norge har et nært og godt bilateralt forhold, som pleies og videreutvikles gjennom blant annet EØS-midlene og den store gruppen polakker bosatt i Norge. Med sitt rike kulturliv og lange tradisjoner innenfor akademia har landet mye å by på, og mange nordmenn velger å tilbringe studietiden eller ferien i Polen.

Praktikantoppholdet gir deg mulighet til å arbeide med blant annet disse temaene og et opphold i Warszawa vil gi deg et verdifullt innblikk i hva som rører seg i regionen og i landet. I tillegg får du en enestående mulighet til å bli kjent med hvordan arbeidet på en norsk ambassade fungerer inklusive hvordan det er å jobbe i et internasjonalt miljø med både nordmenn og polakker. Ambassaden har ca. 20 ansatte, fordelt på sju norske diplomater og 13 lokalt ansatte. Sist, men ikke minst får du verdifull innsikt i hvordan diplomatiet fungerer.

Mer informasjon om stillingene og hvordan du søker finner du her. 

 

Søknadsfrist: 18. mars 2018

Skrevet i -