Case-konkurranse

BLI MED PÅ CASEKONKURRANSE 


Lyst på en karriere i Norges Bank etter studiene? Kanskje du vil søke traineestilling neste sommer? Sommerjobb i DnB Markets? Er du en fremtidig tallknuser i Statistisk Sentralbyrå? 


For alle disse jobbene og karriereveiene er case relevant! Faktisk er case relevant for de fleste intervjusituasjoner en samfunnsøkonom skal oppleve. Vi arrangerer derfor casekonkurranse under årets FAGuka! Oppgaven vil være den samme som ble gitt i Case-NMs delfinale i Trondheim, og dere vil derfor få god trening slik at pokalen endelig kan komme til Trondheim!


Under casekonkurransen vil dere arbeide sammen i inndelte grupper og løse flere oppgaver. En av oppgavene skal også presenteres muntlig foran et panel bestående av stipendiater fra instituttet. Sammen med den skriftlige delen vil de vurdere presentasjonen og gi en samlet tilbakemelding. Temaet for konkurransen er finansiell stabilitet, og vi vil tipse deltagerne om å lese seg litt opp på emnet på forhånd.


Vi håper både tøffe førsteklassinger og kunnskapsrike femteklassinger vil melde seg på, samt alle dere andre! Case er kjempespennende og man får testet kunnskapene sine på en helt annen måte enn i forelesning og på eksamen. Dette skal ikke være supervanskelig for noen, så hvis du er førsteklassing og i tvil om du kan nok; bli med! Du lærer masse og har garantert noe å bidra med.


Rom: D6

BEDRIFT: ECONnect
TID: torsdag 21. september, kl. 09:30
STED: D6
FOR: 1.-5. klasse

Du må være logget inn for å kunne melde deg på.