Vi tar opp nye medlemmer!

Har du lyst å bli med i ECONnect? Nå søker både kommunikasjonskomiteen og bedriftskomiteen nye medlemmer!

I Komkom søker vi en SoMe-ansvarlig som har ansvar for instagram, facebook og nettsiden vår. Kommunikasjonskomiteen har ansvar for ECONnects profil utad. Vi sørger for at studentene holdes oppdatert på våre arrangementer, og at ECONect er synlig for alle.

I bedkom søker vi to nye medlemmer som har i ansvarsområde å kontakte bedrifter og foredragsholdere for å holde bedriftspresentasjoner og foredrag. Bedriftskomitéen er ECONnects link til arbeidsmarkedet. Vi jobber konstant med å bedre kontakten mellom studenter og mulige arbeidsgivere, og gjør vårt ytterste for at studentene våre skal være best mulig rustet for videre karriere. Vi arrangerer FAGdag, bedriftspresentasjoner, gjesteforelesninger og faglige turer.

Søk via google-docs dokumentet! 🙂

https://docs.google.com/forms/d/14S8sF68DttBicQgKugkhnOQWkspAl5eEC5NVVSn1q_U/edit