Er du student på masternivå og nysgjerrig på mulighetene i maritim næring? Lurer du på hvordan en av Norges største og eldste næringer jobber med grønn omstilling og digitalisering?
Da er du invitert til en maritim ettermiddag med traineeprogrammet Maritime Trainee!

18. september kan du lære mer om maritim næring, om traineeprogrammet, og om bedriftene som skal rekruttere trainees i år.

Sjekk ut linken for mer info om bli kjent møte:

https://www.facebook.com/events/2418412261737348/

Maritime Trainee ble etablert i 2005 og har vært en stor suksess. Per dags dato har mer enn 230 dyktige traineer gjennomført programmet og bidratt til å utvikle både sine bedrifter og næringen som helhet. De har nå startet rekrutteringen av traineer til kull 13, med oppstart august 2020. Maritime Trainee er på jakt etter kandidater med en mastergrad innen teknologi, IT, økonomi og juss, men andre kandidater innen andre studieretninger er også velkomne til å søke. Deltakende bedrifter på kull 13 er: Skuld, DNB, DNV GL, DOF Subsea, Höegh LNG, Kongsberg Maritime, Solvang Shipping, Torvald Klaveness, Seadrill og Wikborg Rein. Programmet varer i 18 måneder og i løpet av denne perioden møtes traineene på 5 samlinger i Norge, London og Singapore.

Søknadsfrist er 1. oktober

 

 

Skrevet i -