Faguka 2019

Faguka 2019

Faguka 2019 foregikk i uke 39 og ble en stor suksess. Vi i ECONnect er svært fornøyd med både foredragsholdere og studentengasjement. Gjennom uka arrangerte vi 5 ulike foredrag med fokus på bærekraft og grønn økonomi, og vi var veldig spent på hvordan dette temaet ville slå ann blant våre studenter.

Bærekraft og grønn økonomi har aldri vært mer i vinden enn det er i dag, og det satses større på disse områdene nå enn noen gang før. Samtidig er det andre tema som gjerne er enda mer pensumrelevant for samfunnsøkonomistudier. Likevel valgte vi å fokusere på valgt tema, og faguka ble meget vellykket.

Vi hadde besøk av ENOVA, TØI, Infinitum, Miljødirektoratet og KLP, og foredragene var svært dagsaktuelle. Vi hørte blant annet om kostnadsvurderinger av miljøtiltak, bærekraftige investeringer og vurderingen av statlig støtte til miljøtiltak for privatpersoner og bedrifter. Vi lærte også mer om bompengedebatten, samt pantesystemer. I tillegg ble det servert mat ved alle arrangementene, noe som alltid er svært populært blant deltakerne. Faguka er et svært viktig arrangement for oss, og vi gleder oss allerede til neste gang.

ECONnect takker både studenter og foredragsholdere for en vellykket faguke.