Lokal: Trøndelag Teater

Dato: 12.Mars

Link til Påmelding: Påmeldingsskjema.
Hak av datoen på facebook.

 

09:45      Ankomst/Registrering (kaffe, te, kjeks og frukt)

10:15      Foredrag m/Telenor (Bjørn Amundsen) "5G i Norge”

Bjørn Amundsen er dekningsdirektør for Telenor, han står som en sentral figur i Telenor og har administrert investeringer for ca 15 milliarder kroner siden han ble tildelt stillingen. Nå kommer han til Trondheim for å snakke om utbyggingen av 5G-nettverket i Norge, som er spesielt sentralt for oss i og med at Trondheim vil være en av de første byene hvor utbyggingen vil skje. Med debatten rundt 5G er dette temaet svært sentralt rundt digitalisering, økonomi, politikk og samfunn.

 

11:15       Pause

11:30      Foredrag m/Visma Software «Vi ønsker å digitalisere Norge»

 

Visma Software kommer på besøk for å introdusere seg til instituttet for samfunnsøkonomi. Visma er den lokale regnskapsføreren, for andre er Visma teknologiselskapet med de mest nyskapende skyløsningene for store bedrifter, mens for noen er de leverandør av velferdsteknologi som lar deres gamle foreldre bo hjemme, framfor på eldrehjem. Visma er fremtidens arbeidsplass, både fordi de jobber for å digitalisere bedrifters hverdag og fordi Visma er en attraktiv arbeidsgiver.

 

12:30      Lunsj (Røst)

 

Det blir tilbudt gratis lunsj fra den Norgeskjente restauranten Røst i foajeen. Under lunsjen vil det bli mulighet for å bli kjent med deltagende forelesere og bedrifter.

13:15     Case m/Samfunnsøkonomene

Samfunnsøkonomene er en interesseorganisasjon og arbeidstakerorganisasjon for alle samfunnsøkonomer. De deltar på fagdagen med spennende case holdt i foajeen som er lagt opp til å gi relevant erfaring for alle deltagende. Det vil bli premie for beste utførelse av case under middagen etter fagdagen.

 

14:15      Pause

14:30     Foredrag m/Menon Economics “Er data den nye oljen for Norge?”

 

Menon Economics analyserer økonomisk problemstillinger og gir råd til bedrifter, organisasjoner og myndigheter. Menon Economics er en svært attraktiv arbeidsgiver for samfunnsøkonomer. På oppdrag fra NHO har Menon utarbeidet rapporten «Er verdiskaping med data noe Norge kan leve av?». Rapporten viser at data som ressurs kan gi verdi som utvilsomt er på nivå med oljen. Den norske dataøkonomien representerer allerede i dag en årlig verdiskaping på ca. 150 milliarder

 

15:30     Dagen avslutter

16:30     Middag/m Visma Software (Premieutdeling til case-vinner)

 

Visma Software inviterer til middag for alle deltagere på fagdagen, for å sette punktum på en fin dag. Her vil det bli god mat, mulighet for å bli bedre kjent med Visma Software samt en sosial sammenkomst for å dyrke tettere bånd mellom studentene.

Tekst: Arin Nøst.