Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bedpress med PwC

9. november 2021 | 18:00 - 20:00

Velkommen
PwC Consulting Trondheim inviterer deg til en helaften med øyeåpnere for hvordan konsulentbransjen er for studenter med vår bakgrunn, videre vil vi få tips og triks til hvordan å lykkes med management consulting-intervjuer generelt og case-løsning spesielt. Kom og bli med tirsdag 09. november kl 18-20 i de flotte lokalene på Brattørkaia i Trondheim.
Gjennom å bli bedre på caseløsning så vil du signifikant øke sjansen for å få et tilbud fra et konsulentselskap. Du får også sjansen til å bli direkte kjent med et av PwC Consultings største kontorer i Norge – et kontor som skal ha 10 nyutdannede inn fra høsten 2022.
Etter gjennomgangen stiller PwC med fingermat fra Kraft Bodega, Austmann på tappetårnet, riesling og alkoholfrie alternativer.
Arrangementet er for 3.-5.års studenter innenfor studieretningene statsvitenskap, sosiologi, samfunnsøkonomi og finans.
Begrenset antall plasser
For påmelding registrer deg i Poption (linken ligger over) og legg inn din utdannelsesbakgrunn, studieår, karaktersnitt og kort tekst med motivasjon for å delta. Deltakere fra alle de relevante utdanningsbakgrunnene vil bli vurdert.
Om PwC Consulting
PwC Consulting er et av verdens ledende konsulentselskap og det største miljøet i Norge og Midt-Norge. I Trondheim er det i dag 60 konsulenter som rådgir regionens største virksomheter i privat og offentlig sektor. Dette er rådgivning innenfor strategi, organisasjonsutvikling, teknologi og tjenestedesign. PwC er i sterk vekst og søker deg som har en ønske om å bidra i å videreutvikle Trondheims beste kompetansemiljø og løse de mest krevende problemene på tvers av mange bransjer.

Detaljer

Dato:
9. november 2021
Tid
18:00 - 20:00

Arrangør

ECONnect NTNU
Telefon:
+47 950 99 598
E-post:
leder@econnect-ntnu.no
View Arrangør Website

Sted

Brattørkaia 17B
Brattørkaia 17B
Trondheim, Norge
+ Google-kart